La major de les bestieses


Un cop finalitzada la festa Major d’Igualada, l’equip organitzador de La major de les bestieses, valora molt positivament la participació en els jocs. Alhora podreu trobar a continuació quins han estat els guanyadors de cada prova. Van haver-hi un total de 312 inscripcions en les diferents proves que es van organitzar.
Destacar l'augment de participació general (fins a 312 incripcions) sobretot el cros al pi, una cursa que s’ha anat consolidant any rera any. Ha passat dels 30 participants el primer any (2004), a 42 de l’any 2006, a 56 de l’any 2007 i aquest any fins a 77.

Satisfacció general entre els organitzadors (La colla Ghetto) per la gran quantitat de públic que any rera any es desplaça fins al carrer de faust / rec per veure les proves. A tots ells gràcies per aguantar la calor i gaudir d’aquest acte, que com ja és sabut forma part de la proposta d’activitats que la Coll@nada fa per festa Major.
Mirant enrera i pensant que una cosa que va començar com una tofolada, ara i gràcies als participants, públic, el boca orella, mitjants, …, actualment s’ha fent un espai dins del programa de la festa major.