El CERCANIT 2008

Gran èxit de participació del CERCANIT dins del programa d’activitats que proposava enguany l’associació Juvenil la Coll@nada. L’activitat organitzada per la colla de La Quadrilla va acollir un públic nombrós i participatiu que va omplir els carrers d’Igualadada la nit del passat 23 d’Agost en la seva cinquena edició.
Ben entrada la nit, els carrers d’Igualada es començaren a tenyir de festa i del color del barret de Cercanit, amb joves, i no tant joves, provinents tant de la mateixa ciutat, comarca o bé d’arreu del país.

L’expedició va anar encapçalada per la Xaranga Barné Batuqué , que va tenir una gran actuació i un gran protagonísme, i tot seguit per l’Angel Ruiz i en Yannik, que van dinamitzar la vetllada proposant una sèrie de proves esbojarrades i engrescant el personal a participar-hi sense complexos. Tot plegat amanit amb dos punts de venta ambulants d’aigua de València i cervesa.


Enguany el Cercanit va canviar el recorregut respecte les edicions anteriors i va poder donar cabuda a la gran quantitat de gent que va participar de l’activitat. 10 Bars Igualadins es van voler sumar a la festa i van col·laborar posant els preus populars que es proposava des de La Coll@nada. Els bars col·laboradors van ser: El 10 de la placeta, l’Ou com balla, El Tròpic, El pastís, El Fer el Cafè, El Foment, El Farolillo, L’Envelat, La llesqueria i el Kalakaua.

A continuació podreu trobar la edició que Conca TV va fer del Cercanit d’enguany en un programa especial del T’ho canvio. Introduccó

Part 2


Part 3