Vols col·laborar?

Com més es gaudeix d'una festa és des de dins!

Coneixes què fa la Coll@nada? Saps qui som? Saps com ens organitzem i treballem al llarg de l’any? Ara tens la possibilitat de conèixer la Coll@nada i participar-hi activament. No t’ho quedis mirant; participa, que com més és gaudeix d’una festa és des de dins!!

El dia 24 de març de 2012 vine a l'Assemblea de la Collanada!

I tu, què pots fer?


Si vols, pots col·laborar a títol individual:

Estigues informat: segueix-nos a Twitter i a Facebook.

Dóna la teva opinió: què és el que més t’agrada de la festa? Què canviaries? Tens propostes de noves activitats o de millora de les existents? Pots donar la teva opinió sobre les activitats, ja sigui per les xarxes socials, ja sigui per correu electrònic.

Coneix-nos: vine a l’assemblea de la Coll@nada, coneix la gent que la tirem endavant i dóna’ns el teu punt de vista.

Col·labora-hi: ajuda’ns a fer les activitats; dóna’ns un cop de mà en l’organització de la festa, ajuda’ns a preparar les activitats o bé a muntar-les, i gaudeix de la festa des de dins. Hi ha mil i una maneres de col·laborar: parant taules, servint cigrons o xocolata desfeta, preparant els jocs bèsties,... Aportant una mica ens ajudaràs a fer créixer la festa!

Fes-ne difusió: convida a la teva colla a venir a la Coll@nada, a amics teus de fora la ciutat o la comarca i descobriu junts aquesta festa.


Si sou un grupet de dues o tres persones, podeu col·laborar:

Ajudeu-nos amb les activitats existents: podeu donar un cop de mà a una colla o a una activitat, tot ajudant en algun aspecte d’aquesta, ja sigui muntar taules, fer de control dels jocs bèsties, contribuint a l’avituallament del cercanit, o servint xocolata desfeta.

Proposeu-nos noves activitats: si teniu pensada alguna activitat que creieu que aportaria coses noves a la festa, no us talleu. Proposeu-la obertament i, si voleu, coordineu-la vosaltres directament.

Ajunteu-vos amb altres colles: us podem posar en contacte amb altres colles i, junts, organitzar alguna activitat o bé proposar-vos per tenir un espai a les barrques.


Si sou un grup de 5 a 10 persones:


Podeu proposar la vostra pròpia activitat: penseu una nova activitat que pugui acollir La Coll@nada i sigue-ne els protagonistes. I si no, us podem proposar idees o col·laborar en les activitats existents.

Munteu una barraca: proposeu-vos per tenir un espai a les barraques, on poder gaudir intensament dels dies i les nits de festa major, amb companyia de la resta de colles i entitats.

Si vols col·laborar amb la Coll@nada, no dubtis a escriure'ns un correu a lacollanada@gmail.com indicant quin tipus de col·laboració t'agradaria dur a terme. Entre tots, la farem més gran!