Assemblea de La Coll@nada 2010

La Coll@nada 2010 ja arrenca motors, i per això us proposem l'assemblea general d'enguany pel dissabte dia 8 de maig a les 19:00 h. a la sala gran de l'Espai Cívic Centre.

Tradicionalment aquesta assemblea ha servit per fer balanç de l’any, i alhora plantejar i valorar les activitats de cara a una nova edició. Així doncs totes les colles haurien de plantejar-se el seu paper de cara a aquesta propera edició, tant pel que fa a les activitats com en relació a la barraca.

Comptem amb la vostra assistència per valorar l'activitat de l'associació i exposar els diferents punts de vista. És del tot imprescindible la vostra col·laboració a l’hora d’engrescar el jovent amb empenta. Qualsevol persona amb ganes de participar serà benvinguda, teniu tota la informació sobre com sumar-se a la festa en el següent enllaç: http://lacollanada.blogspot.com/2008/03/vols-collaborar.html

Ara teniu la possibilitat de conèixer la Coll@nada des de dins i participar-hi activament. No us ho quedeu mirant; participeu-hi, que com més és gaudeix d’una festa és des de dins!!


Us hi esperem!