INFORMACIÓ DIVERSA FM'12


Programa

Les activitats de dilluns i dimarts no surten al programa de l'Ajuntament ja que la Festa Major oficial comença dimecres. Per tant, estigueu al cas perquè des del dilluns 20 fins el dilluns 27 teniu activitats per no avorrir-vos!

Les activitats fora de programa les podreu consular en aquest mateix web, a l'esdeveniment de facebook, al cartell o als tríptics que trobareu a bars i botigues de la ciutat.



dimecres 22 d'agost

Tria d'hereu i pubilla 

bases de participació
a la Cigronada
Ja podeu inscriure-us anticipadament al concurs per a ser elegits hereu o pubilla 2012 clicant aquí!


dijous 23 d'agost

Operació Cigró 

Per estar ben informats d'aquesta activitat només cal que consulteu la pàgina de Facebook de l'Operació Cigró, on hi trobareu les bases del concurs i podreu veure fotos i vídeos per agafar idees i ganes per l'edició d'enguany!


dissabte 25 d'agost

Fes-ta el dinar 

Aquest any, al ja tradicional dinar popular de dissabte, caldrà que tothom es porti les seves cadires, ja que degut a les retallades i per tal de reduir el pressupost l'organització només posarà les taules, també recomanem que porteu la taula ja que s'acostumen a omplir ràpidament. Per altra banda, us recordem que no cal que porteu el vermut ja que per un preu mòdic el podeu comprar al mateix Fes-ta el dinar! 

cartell de l' I-Bloc


I-Bloc

Aquesta és una de les noves propostes d'enguany, des de Ingravita es proposa fer un tasteig popular de l’escalada en bloc i un cop acabat el tasteig començarà la competició amb les rondes classificatòries, música, speaker, seguit de la final.
Serà  una competició popular on els escaladors aficionats d’Igualada es podran apuntar i passar-ho bé entre amics. Trobareu tota la informació al web d'Ingravita!




diumenge 26 d'agost

activitats dels Jocs Bèsties

La Major de les Bestieses 

Entrant al bloc dels Jocs Bèsties trobareu tota la informació referent a aquesta activitat, així com les indicacions per apuntar-vos a la Cursa de la Síndria, també podeu estar al cas de les novetats a través de l'esdeveniment de Facebook.




Estira fort!

Per a inscriure-us al concurs d'estirar la corda per a entitats i colles només cal que feu un clic aquí! Properament penjarem les bases del concurs.



PunxaDiscos Caçadors de Bootlegs 

El diumenge a la matinada (de 5 a 7) a l'espai Barraques, gaudirem de l'actuació d'aquests fantàstics PD's que donaran el toc final a la última nit de Festa grossa!  Aquí en teniu un tastet:

 


Barraques

Aquest any les barraques de La Coll@nada estaran situades totes juntes a l'extrem que es troba més a prop de l'escenari, duran les nits hi haurà diverses activitats, concursos i moltes sorpreses!




Alegria que és Festa Major!