INSCRIPCIONS "ESTIRA FORT!"

"Estira fort!" és una de les noves propostes d'enguany, proposada i organitzada per La Teixidora pel diumenge 26 d'agost just abans del Concert de Miquel del Roig.

Aquesta nova activitat consistirà en un concurs d'estirar la corda per tal d'anar preparant l'ambient pel concert posterior, pensada perquè les entitats i colles d'amics posin a prova la seva capacitat de treball en equip i vencin l'equip contrari.

El concurs serà diumenge de Festa Major a 2/4 de 9 del vespre a la plaça del Pilar, les inscripcions es podran fer a la mateixa plaça o a través d'aquest formulari.REGLAMENT DEL TORNEIG

-Les inscripcions es tancaran a les 8 del vespre del mateix diumenge, i es farà la graella d’enfrontaments. Els equips participants s’han de personar a la plaça i nomenar un capità

-A les 20’30h començaran les estirades de corda, si l’equip no hi és es donarà l’enfrontament per perdut.

-Si als 3 minuts un equip no es presenta a pista quan és cridat, es donarà l’enfrontament per perdut.

-Els equips estan formats de 8 a 10 participants
 
-Cada equip ha d’estar format per un mínim de 3 persones de cada sexe

-Cada enfrontament el guanya el millor de 3 estirades.

-Deixar anar la corda es considerarà l’enfrontament per perdut.

-Es marcarà l’inici i el final de l’estirada amb un xiulet.

-L’organització es reserva el dret de modificar l’acte, modificar les normes, a més del dret a desqualificar un equip si no es comporta adequadament.

-Es recomana anar amb una equipació conjunta o un distintiu per a cada grup
-Hi haurà premis per a l’equip guanyadorAnimeu als i a les  vostres companys/es i amics/gues i participeu de la festa!! Us-hi esperem!!