El centre farà xup-xup

El dissabte al matí hi haurà una de les novetats del Faust d`enguany el centre fa xup-xup. Es tracta duna iniciativa que pretén acollir diferents tallers i exhibicions, a la plaça de Cal Font
A partir de les 11 del mati, es comptarà amb la presència del Club de Bitlles Igualada, que realitzarà una exhibició del joc de bitlles catalanes; el grup de percussió Protons també farà una exhibició; hi haurà taller de castells a càrrec dels Moixiganguers d’Igualada i els bastoners de la Llacuna oferiran un taller de ball de bastons. Tothom qui desitgi conèixer i participar d`aquestes activitats de cultura popular, podrà atansar-se a Cal Font i conèixer d`aprop aquestes tradicions, tot practicant.
La música també serà protagonista, amb les actuacions de cant coral de la Coral Merlet i la Coral Mig To, a més de la música d’acordió i flauta del duet “As Ladras”.
Per acabar les activitats, a la una del migdia a la mateixa plaça de Cal Font es farà un espectacle folklòric amb els grups locals Bitrac Dansa i Agrupació Folklòrica d’Igualada. Aquestes entitats oferiran els seus balls a tothom qui vulgui acostar-se i gaudir de la seva actuació.